januari 08, 2008

Vissa dagar på året har dagis stängt och då bäddas det för hemmamys så länge man är mammaledig i alla fall. För sedan lär man la få ta ledigt eller hitta en barnvakt. Fast det är ju ett tag tills dess.
Agnes har väll fattat nu att det är himmlans gott med välling. När flaskan skymtas så blir som galen. Hoppar skuttar och skriker. Ä ä ä ...

Med flaskan i högsta hugg blir det mys på kudden. *mumma*

Anton har just kommit på hur man slår på datorn. Så nu är det hans favorit. Det är pettson & Findus eller Bolibompaspelen som gäller. Så länge det är trist väder ut så får han gärna sitta där. Han somnar ju inte i alla fall som risken är när han sitter vid tv´n.

Agnes var och fick sin vaccination idag. Gick hur bra som helst. Doktorn frågar om hon har reagerat på det förut. Nej inte det minsta svarar jag. Sedan efter att vi köpt fika på carlssons hörna och kommit hem. Hinner väll bara sätta lilltjejen på golev och hon spyr. Shit! Ja ja de va bara att skura golv och tvätta kläderna. Inte nog med det hinner väll inte mer än få på henna nya innan det kommer andra håller. Ja ja ett nytt klädbyte. Hon är ju inte matt så ingen vinterkräk här inte. Hon har helt enkelt reagerat på just sprutan.

Klockan närmar sig fyra. Jag fixar fika. Tänder ljus och väntar på att mannen ska komma hem. Klockan blir tio över 4. Den blir 20 över. Då slår det mig, mitt disträiga jag. Han skulle ju träna efter jobbet. Så det va bara att fika själv. Hur mysigt det nu är. Fast sockerbullen med vanlijkräm vad god.

Inga kommentarer: