januari 07, 2008

Måndag och dagis igen. Fick i och för sig veta när jag kom dit att Anton inte fick vara där, men det är de ingen som sagt något om. Så jag brydde mig inte de fick ta honom ändå. Han har ju längtat så.
Jag passade på att hälsa på hos Fam. Flysjö under tiden. Väckte dem visst med mitt tidiga besök, men det är sådant som händer. Å vad söt han var den lille Lukas. Man vill ju bara gosa. Fast jag tror allt att min bäbisbegär har lagt sig lite. Är inte alls lika sugen på en tredje nu som jag var för ett tag sedan. Så det lär väll dröja några år innan det kommer en liten.

Kvällen sysselsattes med en tripp till IKEA. Det skulle inhandlas badrumsmöbler. Å inget folk var där så det var bara att traska in, bestämma oss för vad vi skulle ha och gå ut. Hur smidigt som helst. Det är nog första gången man kommer där ifrån utan en massa onödiga prylar som man plockat på sig.

Inga kommentarer: