januari 30, 2008

Jag har funderat på detta många gånger. Varför måste man hitta på saker hela tiden. Njuter inte folk av att vara hemma. Speciellt föräldralediga mammor o pappor. Inte nog med det. När de väl har varit ute och flängt med sina små så måste de lämnas bort på kvällen eller helgen för att föräldrarna ska få lite egen tid.
Jag kanske lever kvar i det gamla, men jag skäms el. tycker det är pinsamt att be om barnvakt. Har jag satt barn till världen får jag väll även se till att ta hand om dem. Å mina barn nöjjer sig gott och väl med att vara på lekplatsen eller bara gå en runda i byn.
Så nu fick jag sagt det!

Hur har ni det hemma hos er?

Onsdag vad gör man på onsdagar. Just det ingenting. Går hemma och myser. Tar det lugnt plockar lite. Just det jag är mammaledig och då menar jag verklgien LEDIG. Tar vara på tiden istället för att stessa runt som en tok och bara bli irreterad. Jag förstår om många tycker att det är dyrt att vara hemma, men varför måste det då fikas och shopppas och aktiveras hela tiden. Å nej nu kom jag in på det igen. Fy slutklagat. Eller vad det nu är.

Fick slängt alla mina gamla adventljusstakar på tippen idag. Skönt att bli av med dem som bara samlar damm och är fula.

Inga kommentarer: