januari 29, 2008

Hade det inte varit för barnen så hade jag legat kvar i sängen.
Inte för att jag mår dåligt eller nåt utan helt enkelt trött, men självförvållat.
Jag var bara tvungen att läsa slut min bok. Har plöjt igenom Marian Keyes - Vattenmelonen. Hur bra som helst. Så ni tjejer (och killar) som inte har något bättre för er. Läs den!

Kyrkis på tisdagar är en bra vana. Man får sjunga, träffa vänner och bara njuta. Det blir en del kaffe med så man är pigg och allert. Detta är väll det som jag kommer sakna mest när jag börjar jobba. Så det är väll bara att hoppas på att man får vara ledig på tisdagarna (el. torsdagar då det är i Väröbacka)

Agnes har provat rampen i dag. Vi måste ju börja öva på att gå i skor. Ni kan ju bara gissa hur hennes rosa overall såg ut efter denna lek?!

Inga kommentarer: