november 08, 2007


Alltså det låter väll helt knäppt. Hur rädd behöver man vara för att lilltjejen frått RS-virus? Vi har både haft flunsa och är förkylda. Jag har kola skallen och hostar - hon snorar och hostar tills hon kiknar. Fast det är ju mest när hon sover på natten. Feber då? Nja 0,5 -1 grad. Fattade som att man skulle ha mer för att det skulle vara RS. Visst är det bara att ringa Sjukvprdsupplysningen, men vill inte vara den där onördigt oroliga mamma. Vill ju vara självsäker.

Anton har besökt kyrkklockan i Väröbacka. Hur festligt som helst. Å så fick det ett litet ljus. Helena på kyrkis är verkligen en lekmoster. Gillar henne.

Agnes är på väg att gå. Tog ett steg idag. Inte för att jag tror att hon va så medveten, men ett steg va det. Nu ställer hon ju sig som gjuten på golvet så det dröjer väll inte länge till att hon springer. Vill inte - jag vill ha kvar min lilla bäbis.

Igår kom det med posten. Vi la på ansökan om att stå i tomtkö. Så nu får vi se vad som händer. Har inga direkta planer, men det är bättre att neka tomt än att i köa alls.

Inga kommentarer: